Voor een duurzame en perfect afgewerkte leuning.

Houbrigts Metaalconstructies is uw vakman voor metalen trapleuningen in Hasselt.

Bij metalen trappen horen metalen leuningen, maar ook voor verschillende andere toepassingen kan een metalen leuning de ideale keuze zijn. In uw woning kan een metalen leuning voor een mooi contrast zorgen met een houten trap. Ook trappen van natuursteen of beton rond het gebouw kunnen met een metalen leuning een mooie afwerking krijgen. Veranda’s en terrassen krijgen vaak een metalen leuning en ook voor tal van andere toepassingen is metaal uiterst geschikt.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor metalen trapleuningen in Hasselt en omstreken terecht bij Houbrigts Metaalconstructies. Leuningen binnen en buiten worden perfect afgewerkt en beschermd tegen roestvorming. Een goed afgewerkte metalen leuning is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. U mag er dus vanuit gaan dat één bezoek van Houbrigts Metaalconstructies volstaat voor een leuning die jarenlang in perfecte staat verkeert.

Neemt u met ons contact op, dan komen wij graag bij u langs voor een gesprek. Houbrigts Metaalconstructies voert de metingen uit en stuurt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor uw trapleuningen in Hasselt en omgeving. Wenst u meer informatie, contacteer ons telefonisch of via het contactformulier op deze site.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 64