Een metalen trap als duurzaam en elegant alternatief.

Metalen trappen in Hasselt en omstreken: Houbrigts Metaalconstructies.

Metalentrappen in Hasselt en omstreken zijn een specialiteit van Houbrigts Metaalconstructies.

Woningen met een metalen trap krijgen een moderne en elegantetoets. Bedrijven lijken dan weer op prijs te stellen dat een metalen trap sterk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Houbrigts Metaalconstructies kan zowel voor particulieren als voor professionelen de perfecte trap op maat vervaardigen.

Onze trappen worden gemaakt uit aluminium, metaal of roestvrij staal. Voor elk project kiezen we het gepaste materiaal naar de wensen van de klant. Metalen trappen hebben in ieder geval allemaal een duidelijk voordeel: ze zijn duurzaam en dus gemakkelijk te onderhouden. In tegenstelling tot zijn houten tegenhanger, kan een goed afgewerkte metalen trap jarenlang mee zonder een ingrijpend onderhoud. Onze trappen worden bovendien gemetalliseerd of afgewerkt met poederlak, om het materiaal zowel binnen als buiten tegen roest te beschermen.

Wilt u metalen trappen in Hasselt en omstreken voor uw woning of bedrijf? Contacteer Houbrigts Metaalconstructies via het contactformulier en vraag een offerte aan. Wilt u meer informatie over onze werken, dan kunt u ons ook altijd bellen. Ook ’s avonds en in het weekend staan we voor u klaar met meer informatie of met een offerte.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 64