Veiligheid, privacy en een unieke look!

Werk uw woning helemaal af met een metalen poort in Hasselt en omstreken.

Metalen hekken en poorten zorgen niet alleen voor meer veiligheid en privacy, ze zijn ook een meerwaarde voor de look van uw woning of bedrijf. Houbrigts Metaalconstructies maakt uw hekken en poorten op maat en met het geschikte materiaal. Daarbij hebt u de keuze tussen moderne of klassieke stijlen, poorten op afstandsbediening of met een standaardslot. Voor elk hek en elke metalen poort in Hasselt en omgeving, kunt u een beroep doen op Houbrigts Metaalconstructies.

Hekken en metalen poorten staan voortdurend in de open lucht en moeten bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Wij werken al onze metaalconstructies af door ze te metalliseren. Daarmee zijn ze beschermd tegen de weersomstandigheden en hebben ze geen verder onderhoud nodig. Een goed afgewerkt hek moet dan ook zelden hersteld worden. Treden er toch problemen op met een hek of een poort, dan is een ongeluk vaak de oorzaak. In dat geval helpt Houbrigts Metaalconstructies u met de herstelling van uw metalen poort, in Hasselt en omgeving.

Contacteer ons voor een afspraak en leg uw bouwplannen aan ons voor. Samen bespreken we dan de ideale benadering voor uw hekken en poorten. Wilt u meer informatie? Neem dan met ons contact op via het contactformulier.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 64