Laswerken met de hoogste afwerkingsgraad!

Houbrigts Metaalconstructies: voor uw laswerken in Limburg.

Houbrigts Metaalconstructies is specialist in het lassen van aluminium, ijzer en roestvrij staal. Wij wenden onze expertise aan voor trappen, leuningen, afdaken en hekken maar kunnen op vraag van de klant ook kleinere laswerken uitvoeren. Voor zowel particulieren als bedrijven kan Houbrigts Metaalconstructies laswerken in Limburg uitvoeren.

Kleinere laswerken, daar kunt u van alles onder verstaan. Van ramen tot tafels en tuindecoratie: als er aluminium, ijzer of roestvrij staal aan te pas komt, kunnen wij u vast helpen. Een specialiteit van Houbrigts Metaalconstructies is metalen vogelkooien, maar ook voor alle andere metalen voorwerpen kunt u bij ons terecht.

Ook voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden. Wij hebben de expertise om op bouwwerven aan de slag te kunnen. Wij lassen onder meer metalen steunbalken en steenhagen en horen graag van u wat uw bedrijf nog verder nodig heeft.

Bij laswerken in Limburg enomstrekenis precisie voor ons van het grootste belang. Met buitengewone zorg vervaardigen we uw metaalconstructies en werken we ze tot in de puntjes af. Wilt u meer informatie over onze laswerken of wilt u een gratis offerte voor uw project? Contacteer ons dan via de gegevens op deze website of via het contactformulier. 

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 64