Metalen veranda’s en beschuttingen op maat.

Een metalen afdak of carport laten maken? Houbrigts Metaalconstructies.

Om een afdak of carport laten maken uit metaal, ijzer of aluminium, kunt u een beroep doen op Houbrigts Metaalconstructies. Al onze constructies worden voor u op maat gemaakt. Elke vorm, grootte en stijl is mogelijk bij een metalen afdak of carport. Samen met u overlopen we uw wensen en bekijken we welke materialen geschikt zijn voor uw bouwproject.

Afdaken worden meestal uit aluminium gemaakt, en kunnen desgewenst een aluminium goot of glazen dakkoepel krijgen. Een veranda kan gebouwd worden met polycarbonaat, een stof die genoeg licht doorlaat om van uw veranda een open en lichte plek te maken. Voor grotere projecten is ijzer dan weer geschikter. Dit materiaal is sterker en laat toe om grotere afstanden te overspannen. Houbrigts Metaalconstructies heeft al jaren ervaring en heeft de kennis in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Een goede keuze dus, als u een afdak of carport wilt laten maken in Hasselt en omstreken.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u verder lezen op deze site of contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij komen graag bij u langs om uw project te bespreken en bieden u geheel vrijblijvend een offerte aan.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 64